Oikea-aikaista palkanlaskentaa Rovaniemellä ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä

SYJ-Tilitoimisto Oy tarjoaa asiantuntevaa palkanlaskentaa yritysasiakkaille Rovaniemellä ja koko Lapin läänin alueella sekä muualla Suomessa. 

 

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää taloushallinnon ja palkanlaskennan kattavista palveluistamme. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä suomen että englannin kielellä. Ulkoista yrityksesi palkanlaskenta ja -maksu kokeneelle ammattilaiselle!

Palkanlaskenta, palkanmaksu ja lakisääteiset ilmoitukset ammattitaidolla

Palkanlaskennan ulkoistaminen ammattilaiselle kannattaa. Voit luottaa siihen, että me hoidamme työmme ammattitaidolla, luotettavasti ja oikea-aikaisesti. Teemme palkanlaskennan ja palkanmaksun sekä palkkalaskelmat puolestasi. Huolehdimme myös lakisääteisistä ilmoituksista viranomaisille sekä eläke- ja vakuutusyhtiöille.

 

Palveluihimme kuuluu myös tullipaperit eli vienti-ilmoitukset EU-alueen ulkopuolelle.

Räätälöimme palvelumme yrityksesi tarpeiden mukaan 

Palvelemme joustavasti eri alojen yrityksiä ja räätälöimme palvelumme toiveitasi kuunnellen. Palkanlaskennan lisäksi palveluihimme kuuluu esimerkiksi:

  • kuukausittainen kirjanpito: juokseva kirjanpito kuukauden aikana kertyneiden tositteiden (= osto- ja myyntilaskut, kulu- ja matkalaskut) perusteella

  • veroilmoitukset: lähetämme veroilmoitukset sähköisesti tilinpäätöksen vahvistamisen jälkeen

  • yhtiömuodon muutokset: hoidamme tarvittavat ilmoitukset ja rekisteröinnit, kun vaihdat yritysmuodon esimerkiksi toiminimestä kommandiitti- tai osakeyhtiöksi

  • kuukausittaiset viranomaisilmoitukset (kausiveroilmoitus): teemme kuukausittain arvonlisävero- ja työnantajasuorituslaskelmat ja ilmoitamme ne eteenpäin sähköisesti. Ilmoitamme sinulle verottajalle maksettavan arvonlisäveron ja työnantajasuoritusten määrän.

  • yritysten perustamiset

  • tilinpäätökset: teemme tilikauden päätyttyä kirjanpitoon pohjautuvan tilinpäätöksen yritysmuodon määräämässä laajuudessa ja huolehdimme vuosi-ilmoituksista ja tilinpäätöksen rekisteröinnistä kaupparekisteriin.

Lisätietoja kirjanpidon palveluista

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Heräsikö sivulla kysymyksiä palkanlaskennan palveluistamme? Haluaisitko siirtää yrityksesi taloushallinnon tilitoimiston kokeneille ammattilaisille? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous! Saat meihin parhaiten yhteyden soittamalla, mutta voit myös jättää tiedustelun tai yhteydenottopyynnön sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.